Küzdelmes mérkőzésen nyert U12-es csapatunk Balatonfüreden!

2023-04-26 Off By Németh Ferenc

Továbbra is hibátlanul menetelnek Kisharmadás Gabi tanítványai, igaz most döcögősebb volt a játék, de a fiúk jól küzdöttek, jár nekik a gratuláció!

U 12: Balatonfüred  – FC Nagykanizsa 0-1 (0-0)

Összeállítás: Bácskai D.(Tóth B) Budai A( Pölcz I.), Lang M (Kovács E), Traub Á (Horváth N.), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Faragó M.), Vadász T(Horváth Á),Szőke

Gólszerzők: Horváth N (1)

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A hétvégén egy eredményeik alapján elég stabil csapathoz látogattunk. A mérkőzés elején tapogatózó játék folyt. Elég álmosan kezdtük a mérkőzést, ami meg is látszott a játékunkon, utána sikerült kicsit felráznia a csapatot, és jöttek is a nagy helyzetek, de sajnos most kimaradtak, így nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. A játékban kicsit alulmaradtunk a vártál, de küzdelemmel és alázattal kompenzálni tudtunk, ami az is mutat, hogy leginkább mezőnyben folyt a játék, és olyan nagy helyzetet nem tudott az ellenfelünk kialakítani ellenünk. Végén már ellenfelünk fölé nőttünk beszorítottuk őket és a végén egy szép támadás végén megszereztük a győztes gólt. Ami pozitívum, hogy ismét nem kaptunk gólt, és hogy a játékunk elmaradt a vártól, de sikerült megszereznünk a győzelmet és láttam vissza olyan dolgokat, amiket a hét közbe edzéseken gyakorolunk, nyilván nem lehet mindig jól játszani, de ilyen mérkőzésnek is kell lenni, és legalább kis tapasztalatot szereztünk abból, hogy küzdelemmel és alázattal is lehet mérkőzést nyerni nem csak jó játékkal!

Gratulálok a csapatnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#