Remekel Kisiván Gábor U11-es csapata a régiós tornákon! Gerencsér Áront választották a legjobb kapusnak! Ernszt Milán szórta a gólokat!

2023-04-26 Off By Németh Ferenc

Zajlanak a körzetközpontok számára kiírt régiós tornák, ahol mind a Kelemen Attila vezette U10, illetve a Kisiván Gabi által vezetett U11-es csapat jól szerepelve képviseli klubunkat. A tornákra a két csapatunk felváltva szokott utazni, annak érdekében, hogy az U10-es csapatunk is régiós szinten is versenyezzen! Az elmúlt hétvégén U11-es csapatunk Ajkán szerepelt.

U11: Ajka Régiós Tavaszi Bozsik torna

Kisiván Gábor Vezetőedző: Ezúttal Ajkára utaztunk. Napsütéses tavaszi időben játszhattunk jó minőségű pályán. Szokásunkhoz híven ismét két komplett sorral érkeztünk és lehetőséget tudtam adni új bemutatkozónak, aki nem régen került klubunkhoz. Az Andráshida csapata nem érkezett meg, így a 7 csapat 3 pályán körmérkőzésben játszott egymással.  Magabiztosan nyertük meg az összes mérkőzést kapott gól nélkül. Az ellenfeleknek komolyabb helyzeteket egyet kivéve nem sikerült kialakítaniuk.  Büszkén és jó hangulatban hagytuk el a tornát.

A kanizsai csapat különdíjasa: Gerencsér Áron legjobb kapus 6 mérkőzést kapott gól nélkül hozta le.