Elmaradtak az újabb bravúrok, vereséget szenvedtünk az Ajka és a Veszprém csapatától!

2023-05-12 Off By Németh Ferenc

A rendkívül jó csapatok ellen vívott versenyfutásban U17-es csapatunknak sajnos nem sikerült a Győr elleni bravúr után újabb meglepetést okozni, hiszen az Ajkától és a Veszprém csapatától is vereséget szenvedtünk. Szégyenkezni nincs okunk, hiszen a felsőházban csak kimondottan erős csapatok ellen játszunk, és sportszerűen el kell ismerni, hogy az erősebb, jobb csapatok fognak a dobogón végezni, annak ellenére, hogy titkon bíztunk egy meglepetésben, de ahhoz minden kulcsmérkőzésen bravúr kellett volna.

U17: FC Nagykanizsa – Ajka FC 0-3 (0-3)

Összeállítás: Soós D – Takács K, Kálovics R,(Orsós N) Bódi B, Fazekas R-Vadász N, Lancsák M(Varga B) , Csire B( Feitli B) -Torma Zs, (Richter M) Koller N Boros Gy P(Cserép K)

Mutter Attila Vezetőedző: Rossz kezdés rá nyomta bélyegét az egész mérkőzésre, többen tudásuk alatt teljesítettek. Megérdemelt vendég győzelem született, ettől függetlenül gratulálok fiatal csapatomnak az eddigi teljesítményért. Sajnos ez a mai mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de csináljuk a dolgunkat becsületesen tovább.

U17: Veszprém FC – FC Nagykanizsa 4-1 (2-1)

Összeállítás: Soós D –  Orsós N, Bódi B, Lancsák M, Torma Zs, Koller N, Vadász N, Csire B, Richter M, Cserép K (Kardos Á), Boros-Gy P

Gólszerző: Koller N.

Mutter Attila Vezetőedző: Jó erőkből álló hazaiak győzelme megérdemelt, a tartalékos, ám jól küzdő csapatom ellen. Sajnálom a végeredményt, egy kicsit több koncentrációval, lehetett volna szűkebb is a vereség, de el kell ismerni az ellenfél erősebb és jobb csapat jelen pillanatban, mint mi, így a győzelmük megérdemelt.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#