Hosszú győzelmi sorozat szakadt meg Pápán, ahol szűk vereséget szenvedett U12-es csapatunk!

2023-05-12 Off By Németh Ferenc

Az eddig tavasszal hibátlan U12-es csapatunk a jó erőkből álló Pápa csapatához látogatott, ahol egy utolsó perces vitatható találattal a hazai csapat megnyerte a mérkőzést. Minden sorozat megszakad egyszer, úgy tűnik ennek most jött el az ideje, de nincs okunk csüggedésre! Hajrá fiúk!                                                               

U 12: Pápai ElC- FC Nagykanizsa 2-1 (1-1)

Összeállítás: Bácskai D.(Tóth B.) Budai A, Lang M (Pölcz I) , Szőke Z(Horváth Á). , Traub Á (Huszár Á.), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Rodek G), Vadász T(Faragó M).

Gólszerzők: Kálmán.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Egy szép győzelmi sorozatot tudhatunk magunk mögött, de ezzel a vereséggel az megszakadt, de mint mondani szokták egyszer minden sorozat véget ér nálunk ez most következett be. A csapat a mérkőzést nem úgy kezdte, ahogy vártam, egy eladott labdából, ami a mi hibánknak köszönhető ellenfelünk megszerezte a vezetést majd a másodi játékrészben sikerült egyenlítenünk. Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, ami a vége fele látszódott is mindkét csapaton. Játékban pontatlanok voltunk kicsit alulmaradtunk a vártál és sok labdát eladtunk, a támadójátékunk sem volt hatékony. Egy kellőképpen agresszív csapattal találkoztunk és parázs hangulatú mérkőzést játszottunk, ami eddig nem volt jellemző a csapatra, de megtapasztalhattuk, hogy ilyen mérkőzés is van, nem tudtunk alkalmazkodni hozzá.  Úgy gondolom, hogy reálisan nézve a mérkőzés összképét tekintve győzelmet nem érdemeltünk volna, a döntetlen benne volt a mérkőzésbe, de az utolsó percben a szerencsésebb csapat győzött.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#