Rangadónak indult, de komoly teljesítményt tett le az asztalra Lukács István U15-ös csapata, kiütéses győzelem lett a vége!

2023-05-12 Off By Németh Ferenc

Igazi presztízsmérkőzésre készült U15-ös csapatunk, hiszen évek óta nagy csatákat vívunk a Mohács csapatával, és a felsőházi rájátszásban is idegenben 2-1-es vereséget szenvedtünk tőlük, így volt miért visszavágnunk!

U15: FC Nagykanizsa- Mohács 10-0 (3-0)

Összeállítás: Tóth G(Józsa Z) Horváth S(Csillag K) Beke M, Fülöp P, Király N, Bem M, Unger P(Varga P) Andrasek E(Keszei A) Pintér D, Makó M(Szklenár G) Beke D

Gólszerzők: Beke D 3, Király N 2, Varga P 2, Pintár D, Andrasek E, Bem

Lukács István vezetőedző: Ezen a hétvégén egy presztízsmérkőzést játszottunk, amit sikerült megnyerni. Az ellenfelünket egy percig se hagytuk kibontakozni, és esélyt se adtunk nekik még a pontszerzésre sem. A játék minden elemébe jobbak voltunk mind labdabirtoklásba, küzdeni tudásba, na meg a legfontosabb, hogy gólszerzésben is. Külön öröm számomra, hogy több fiatalabb játékost is fel lehet hozni ebbe a korosztályba, hiszen folyamatosan bizonyítanak. Gratulálok a csapatomnak a kitűnő teljesítményéhez.