Harmadik alkalommal szerveztük meg a Fiatal Kapusok találkozóját!

2023-05-26 Off By Németh Ferenc

Klubunk az elmúlt évek sikere után újra megszervezte id.Vlaszák Gézabácsi vezetésével a már hagyományosnak számító Fiatal Kapusok találkozóját! Az esemény célja a régióban lévő kapusok felkeresése, képzése és fejlődésük biztosítása. Az esemény vendégei ifj. Vlaszák Géza a ZTE kapusedzője, valamint Demjén Patrik a ZTE Magyar Kupa győztes, válogatott kerettag hálóőre voltak, illetve az FC Nagykanizsa kapusképzésében részt vevő szakemberek Sáfár Csaba, Munkácsi Zsolt, és csapatunk kapusa Borsi Bence voltak.

A program elméleti előadással és kötetlen beszélgetéssel kezdődött, ahol Demjén Patrik válaszolt a gyerekeknek a kérdéseire, majd a gyakorlati bemutató következett a mintegy 30 kapuspalántának.

Id. Vlaszák Géza kapusképzési koordinátor: Nagyon büszkék vagyunk, hogy ilyen létszámban vettek részt kapusok a mai napon. Azt gondolom nagyon hasznos volt a gyerekek számára és számunkra is ez a közös délután, és nagy élmény volt, hogy Demjén Patrik személyében válogatott játékos is megtisztelte a szakmai napunkat jelenlétével. Szeretném megköszönni kollégáim segítségét, mind a szervezésben, mind pedig a gyakorlati rész lebonyolításában.

Képes beszámoló: