Döcögős játék, döntetlen a bajnoki nyitányom U19-es csapatunknál!

2024-03-06 Off By Németh Ferenc

Kimondottan jó ellenfél ellen játszottuk első bajnoki mérkőzésünket, és sajnos saját magunkhoz képest szerény teljesítménnyel rukkoltunk ki. Ennek ellenére dicséret illeti a fiúkat, mert küzdöttek végig, így egy igazságosnak mondható döntetlennel zárult a szezon nyitó mérkőzése.

FC Nagykanizsa-PEAC 1-1 (0-0)

Összeállítás: Takács K., Szmodics Z., Bódi B., Szilárd O., Lancsák M., Vadász N., (Mikler P.),Koller N., Csire B., (Richter M.), Torma Zs., Horváth K., Orsós N., ( Takács  K),

GL: Horváth K.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző:

A tavaszi nyitányon a PEAC csapatát fogadtuk egy hétkőzi mérkőzésen, Pénteken. Az edzőmérkőzések eredményei alapján a győzelem reményében! Sajnos már az első percekben látni lehetett, hogy egy jól felkészített, erőtől duzzadó, önbizalommal telt és a győzelmet akaró csapat az ellenfelünk! Nagyon megleptek bennünket az agresszív játékukkal, sajnos inkább az ő akaratuk érvényesült, több lehetőséget is kialakítottak a kapunk előtt, csak Takács Krisztiánnak köszönhetjük, hogy nem szerezték meg a vezetést az első félidőben. Enerváltan, kevés futással, mozgással tébláboltunk a pályán, a középpályásaink és a csatáraink, mintha fel sem lettek volna a pályán! Nem értettem, hogy mi történt, hisz az edzőmeccseken jó eredményeket értünk el! A Pécsiek sokkal agresszívebbek voltak, többet futottak, bátrabban játszottak. A félidő 0-0-s eredménnyel zárult! A szünetben alapos fejmosás történt, jó pár játékos, nem nagyon tudta mi történt, volt aki megkérdezte (Vadász N), hogy mennyi, az eredmény!! Egyet cseréltem a szünetben, Orsós helyett Takács Kevin érkezett. Kicsit jobban kezdtük a 2. félidőt, de sajnos egy védelmi butaság után megszerezték a vezetést a vendégek, 0-1. Mentünk előre, az egyenlítés reményében, de sok hiba csúszott a játékunkba, ennek ellenére most már a mi akaratunk érvényesült, jöttek is a helyzetek, ezek egyikéből Horváth Kornél egyenlített! A gól után is mezőnyfölényben játszottunk, de volt helyzet itt is ott is!