Egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a szezont U17-es csapatunk!

2024-03-06 Off By Németh Ferenc

Megkezdődtek az U17-es bajnokságban is a küzdelmek. Csapatunk továbbra is a bajnokság egyik meghatározó csapata, viszont a góllövéssel még hadilábon állnak a srácok!

U17: Nagyatád Nagykanizsa  0 – 4 (0 – 2)

Összeállítás: Takács K (Tóth G)–  Mikler P,(Láng Zs) ,  Lancsák M,  Szilárd Z ,  Erdei M (Beke M)–  Bem M,  Csire B, Richter M –  Torma Zs, Pintér D (Kardos Á), Feitl B (Karsai Sz)

Gólszerzők:  Csire Barnabás, Torma Zsombor, Pintér Dávid, Karsai Szebasztián

Mutter Attila vezetőedző:

Nehezen lendültünk játékba.  A szezon első mérkőzésén idény eleji formát mutatva kezdtünk.  A hazai csapat mindent megtett, hogy ne legyen folyamatos a játék. Ennek ellenére lassan átvettük a játék irányítását, ami a második félidőben már gólokban is megmutatkozott. Mérkőzés egyes periódusaiba döcögött a játékunk, de győzelmünk még így is megérdemeltnek mondható.

 

U17:  Nagykanizsa  – Baja 1 – 1 (0 – 0)

Összeállítás: Takács K –  Pintér D, BódI B, Szilárd Z ,  Erdei M (Beke M)–  Lancsák M,( Bem M)  Csire B, Richter M (Unger P)-  Torma Zs, (Kardos Á), Feitl B (Gyertyánági G ), Varga B

Gólszerzők:  Bódi B( 11 ES BŐL)

Mutter Attila vezetőedző:

Mérkőzés képe alapján hiányérzetünk lehet az elhullajtott pontok miatt. Végig uraltuk a játékot, szinte egész mérkőzésen egy kapuztunk, de nem tudtuk magunk javára fordítani a mérkőzést. 1 -0 ás vezetésnél több meccslabdánk is volt, de nem zártuk le a mérkőzést. Ilyenkor, ahogy lenni szokott a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát a 86. percben nagy egyéni hiba után egyenlítettek a vendégek és örülhettek az egy pontnak. Bosszantó, hogy az ilyen mérkőzéseken gólokkal kellett volna nyernünk, ehelyett meg ajándékoztuk a vendégeket 1 ponttal.