Ügyesen játszottak az U8-as csapatunk játékosai – tornagyőzelem lett a jutalmuk!

2024-03-12 Off By Németh Ferenc

Szombaton az Olajbányász csarnokban 6 csapat részvételével rendeztük az U8-as korosztály számára a hagyományos téli teremtornánkat.  Erős, körzetközponti csapatok részvételével egy nagyon színvonalas tornát sikerült rendeznünk. Örömmel töltött el bennünket, hogy mennyi ügyes kis focista lépett pályára, így nagyszerű és izgalmas mérkőzéseket láthattak a szép számú nézőink.

A tornán csapatunk kiemelkedően teljesített, megérdemelten nyerte meg veretlenül a tornát, 5 mérkőzésből mind az 5 mérkőzést megnyerve.

A torna hat csapat részvételével zajlott: FC Nagykanizsa, Sárvár, Siófok, Kaposvölgye, Pápa, Lurkó-Szombathelyről.

Takács András Vezetőedző: Mindenki mindenkivel játszott, így a szerencsefaktort a legkisebbre szorítottuk. Csapatunk ötből öt mérkőzést megnyert, 22:2-es gólkülönbséggel. Mint a számok mutatják nagyon eredményesen játszottunk, sőt még néha szemet gyönyörködtető elemek is megjelentek a játékunk során. Nagyon büszke-, büszkék-, vagyok,-vagyunk a labdarúgóinkra. Nem csak azokra, akik a versenyen részt vettek, hanem azokra is, akik edzésen napról napra fejlődnek. Még egyszer kiemelném az egész csapatot, akik jelen voltak, illetve a korosztály összes játékosát, akik edzésen a tudásuk legjavát nyújtják.

A tornán a különdíjakból is sikerült itthon tartani párat:

Legjobb kapus Szabó Bence lett, a legjobb hazai játékos Bútor Ádám, míg a torna gólkirálya 8 góllal, Csordás Marcell lett.

Akik a tornán részt vettek: Páva Botond, Szollár Bence, Szollár Botond, Bútor Ádám, Farkas Benett, Csordás Marcell, Kohári Olivér, Cserfő Marcell, Papp Noel, Németh Bence, Sneff Nimród