Második helyen végzett U11-es csapatunk Siófokon!

2024-03-13 Off By Németh Ferenc

Utolsó termi esemény volt a téli időszakban U11-es korosztályunknak is a hétvégén. Kelemen Attila tanítványai szokás szerint tették a dolgukat, és ha nem is ment most annyira kiemelkedően a játék, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a gyerekek.

U11-Belényesi László Emléktorna Siófok 2024.03.09.

Eredményeink:

  1. helyezés
  2. Siófoki Bányász SE – FC Nagykanizsa 2:3
  3. Csorna SE – FC Nagykanizsa 1:2
  4. Siófoki Bányász SE – FC Nagykanizsa 3:2
  5. Csorna SE – FC Nagykanizsa 3:0

A csapatom játékosai: Fitos Olivér, Gál Gergely, Majoros Botond, Pozvég Áron, Proszenyák László, Szklenár Zétény, Pongrácz Zsombor, Strazsek Ábel

Kelemen Attila Vezetőedző:

Siófokon vettünk részt az idény utolsó teremtornáján. Az utolsó pillanatban 2 csapat lemondta a részvételt, így a 3 csapat dupla körmérkőzés formájában, meghosszabbított játékidővel küzdött egymás ellen.

Ellenfeleink játékán látszott, hogy az egész téli felkészülési időszakot teremben töltötték, ellenben velünk, mivel mi végig szabadtéren, műfüvön, a nagy pályás meccsekre készülve edzettünk.

Az első két meccsen ugyan győzelmet arattunk, de nagyon sok hibával játszottunk.

Mindkét meccsen hátrányból fordítottunk. Nem játszottunk jól, de „daráltunk”, mentünk előre. Nagyot küzdve sikerült megszerezni a győzelmeket.

A második körben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Hiba – kapott gól, küzdés – egyenlítés, megint eladott labda kapott gól – megint küzdés egyenlítés.

Sajnos a végére nagyon elfáradtunk abban, hogy folyamatosan menni kellett az eredmény után.

Ugyan a 2. körben kikaptunk mindkét meccsen, de a többi eredmény alakulása miatt a második helyet szereztük meg a házigazda Siófok mögött.

A gyerekek minden dicséretet megérdemelnek, mert küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, nem adták fel egy pillanatra sem, még ha több gólos hátrányban is voltunk.

Ezt a felfogást próbálom átadni nekik, mert enélkül sem a sportban, sem az életben nem lehet érvényesülni!

 

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#