Hibátlan tavasz eddig, rengeteg rúgott gól, nagyszerű teljesítmények – U12-es csapatunk idegenben is itthon is magabiztos volt.

2024-03-28 Off By Németh Ferenc

MLSZ Regionális Nyugat U-12 15. forduló:

Tapolcai IAC VSE – FC Nagykanizsa 2:7

Összeállítás: N. Horváth S.- Magyaródi H., Németh D.,-Ernszt M., Proszenyák L., Horváth N., Németh Z., Farkas Z.,- Láng L.

Kispad: Majoros B., Hegedüs L., Borbás B.

Góllövők: Ernszt(3), Láng(2), Horváth N., Németh D.

Kiss Jácint vezetőedző: A Tapolca az egyik legnagyobb riválisunk a bajnokságban, így ez a végeredmény kimondottan jónak számít. Bár szép gólokat rúgtunk gyönyörűen kidolgozott támadásuk után, azért voltak olyan periódusok a mérkőzésen, amikor nem a megszokott dinamikával és futási mennyiséggel dolgoztunk, de ezen a napon ez is belefért. Gratulálok a csapatnak az újabb sikerhez!

MLSZ Regionális Nyugat U-12 16. forduló:

FC Nagykanizsa – Balatonfüredi USC 16:00

Összeállítás: N. Horváth S.- Borbás B., Vörös D.,- Hegedüs L., Németh Z., Németh D., Farkas Z., Láng L.,- Istiván Á.

Kispad: Magyaródi H., Szabó B., Horváth N., Ernszt M., Dervalics Á., Lakos B.

Góllövők: Ernszt M.(5), Dervalics(4), Németh Z.(3), Istiván(2), Németh D., Láng

Kiss Jácint vezetőedző: Egy nálunk jóval szerényebb képességű csapat ellen alakítottunk ki nagy különbségű győzelmet. Aminek örülök a mérkőzés után, hogy az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosaim is több szerephez jutottak és éltek is vele, illetve, hogy a játékosaim miután már eldőlt a meccs ugyanúgy tették a dolgukat, ami jó mentalitásra vall. Gratulálok a csapatnak!