Sárváron is veretlenül szerepeltünk az U11-es régiós tornán!

2024-03-28 Off By Németh Ferenc

Sárváron került sor a második régiós U11-es tornára. Kelemen Attila csapat a szokásoknak megfelelően domináns játékost mutatva, veretlenül zárta az eseményt.

U11-Régiós torna Sárvár 2024.03.24.

Eredményeink:

  1. Hévíz SK – FC Nagykanizsa 1:1
  2. Sárvár FC – FC Nagykanizsa 0:1
  3. Lurkó UFC- FC Nagykanizsa 2:2
  4. Szombathelyi Haladás VSE – FC Nagykanizsa 0:0
  5. Tapolca IAC – FC Nagykanizsa 0:4
  6. Ajka FC – FC Nagykanizsa 0:2

A csapatom játékosai: Czender Rikárdó, Fitos Olivér, Mácsai Gergő, Kopcsó Dominik, Magyar Agaton, Molnár Noel, Pozvég Áron, Saskői Nimród, Proszenyák László, Szklenár Zétény, Pongrácz Zsombor, Strazsek Ábel, Pusztai Benedek

Kelemen Attila Vezetőedző:

Vasárnap Sárváron a 2. tavaszi régiós tornán vettünk részt. Elég nagy szélben kellett lejátszanunk a mérkőzéseket. Minden meccsen rányomta a bélyegét a játékunkra nagy szélhez való alkalmazkodás.

A 3 pálya úgy volt elhelyezve, hogy hol szembe-, hol oldal-, hol hátszélben játszottunk.

Az első 3 meccs nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Ugyan mezőnyfölényben voltunk, de sem a támadójátékunk, sem a védekezésünk nem akart összeállni. Sok hibával játszottunk.

A többi meccs már jól nézett ki, ugyan a Haladás elleni meccs döntetlen lett, de szinte végig egy kapuztunk. Rengeteg helyzetet sikerült kialakítani, de hol a kapufa, hol az ellenfél kapusa védett bravúrosan. A meccsek előtt megbeszélt taktikai dolgokat sikerült jó arányban végrehajtani. Ezek közül is legjobban a labdakihozatalokból való gyors támadásépítés tetszett.

A mai tornán több játékosom is jól játszott, az oklevelet Proszenyák László kapta, aki mind a támadásépítéseknél, mind a védekezésnél kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#