Lőrincz gólja döntött

2024-04-07 Off By Németh Ferenc
Nem hangolt ugyan túl jól a PTE-PEAC a mai mèrkőzèsre, hiszen a legutóbbi 4 meccsen csak 1 pontot szerzett, viszont minden meccse szoros eredmènyt hozott, s így lett ez ma is.
Kezdőnk a következő volt:
Kálovits H.- Varga D., Szanyi K., Bencze Sz., Kovaloszki M. – Godzsajev T., Pintér D. Szilágyi A., – Winkler A.,Lőrincz B.- Major E.
Winkler helyzettel indult a meccs, aki jól ment el a jobb szèlen a lövèsèt aztán vèdte a hazai kapus.
A 29 fokos pècsi dèlutánon túl sok helyzetet ès túl nagy iramot nem láthatott a publikum az első fèlidőben, mezőnyben kiegyenlített játèk zajlott.
A második félidő is kanizsai helyzettel indult, Lőrincz fejjel nem sokat tèvedett. Erre komoly lehetősèggel válaszoltak a hazaiak, Hawkins lövèsèt magabiztosan vèdte Kálovits. A 66.  percben Winkler váltott jól Majorral, utóbbi pedig szépen ívelt át a hosszúra, a beadásra Lőrincz èrkezett ès erős fejese meglepte Pölöskeit. A gól után feszült lett a meccs, 5 sárgát osztott ki a játèkvezető. Újabb gól már nem esett, èrdekessèg, hogy Zsemlye Balázs centerkènt kapott ma szerepet.
Gombos Zsolt a meccs után visszautalt saját nyilatkozatára, hiszen elmondta, hogy nem lesz ez könnyű meccs. A PEAC nagyon agresszíven ès jól játszott, Gombos Zsolt szerint a hazaiak minősègben lènyegesen többet mutattak, mint a tabellán elfoglalt helyük. A vezetőedző kiemelte, nem játszottunk jól, de az eredmény megvan, ráadásul kapott gól nélkül.
Folytatás jövő hèten, akkor az a Gárdony èrkezik az Olajbányász-stadionba, amely csapattól idegenben 5-3-ra kikaptunk, így lesz mièrt visszavágni.