Több mérkőzést lejátszott leány U16 os csapatunk!

2024-04-17 Off By Németh Ferenc

Március közepén kezdődött el a bajnokság, több előrehozott mérkőzésen vagyunk túl 1 hónap alatt 6 mérkőzést játszottunk.

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 2024.03.26

FC Nagykanizsa – Vasas Kubala Akadémia 0 – 14

Összeállítás: Bogdán., Németh., Fülöp J., Nagy J., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Czöpek., Kepe K., Gyergyák R.

Szollár Bernadett vezetőedző:

Tudtuk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Védekezésre koncentráltunk igyekeztük megnehezíteni ellenfelünk dolgát. A nagy arányú vereség ellenére meg voltam elégedve a lányokkal egy percre sem adták fel, küzdöttek a végig.

 

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 2024.03.28

Pécsi Vasutas SK – FC Nagykanizsa 0 – 13

Összeállítás: Bogdán., Pór S., Matyók K., Nagy J., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Czöpek., Kepe K., Gyergyák R.

Csere: Fülöp J.

Góllövők: Matyók K. (6), Heiszter H. (5), Kepe K., Pór S.

Szollár Bernadett vezetőedző:

PVSK csapata ugyan azt érezhette át, amit mi előtte két nappal a Vasas csapata ellen. Mérkőzés kezdetétől uraltuk a mérkőzést. A hazai csapatnak esélye sem volt a gól szerzésre. Több helyzetet alakítottunk ki, de a kapu előtt többször rossz döntést hoztak.

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 2024.03.30

HR-Rent Kozármisleny – FC Nagykanizsa 0 – 3

Összeállítás: Németh., Marics M., Kepe K., Czöpek., Torma L., Gyergyák., Nagy J., Fülöp J., Matyók K., Pór S., Heiszter H.

Góllövők: Heiszter H. (2), Nagy J.

Szollár Bernadett vezetőedző:

Megtévesztő lehet a csapatnévből, de szerencsére csak Nováig kellett utaznunk ezen napon. A héten a 3. mérkőzését játszották a lányok. A játékukon ez meg is látszódott pluszba a meleg sem tett jót a lányoknak. Könnyebb meccsre számítottak, így kevés volt, amit beletettek fizikálisan. Első félidő végére azért sikerült megérkezni a pályára egymás után 2 gólt szereztünk, megnyugodtak. Második félidőben növelni tudtuk az eredményt. Nem játszottunk jól, de sikerült elhozni a 3 pontot, ami a legfontosabb volt ezen a napon.

 

 

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 2024.04.03

FC Nagykanizsa – Dunaújváros PASE 6 – 0

Összeállítás: Néemth., Németh K., Nagy J., Fülöp J., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Kepe K., Matyók K., Gyergyák R.

Csere: Pór S., Czöpek B.

Góllövők: Gyergyák R. (2), Heiszter H. (2), Nagy J., Fülöp J.

Szollár Bernadett vezetőedző:

Ismertük az ellenfelünket, így a 3 pont szinte kötelező volt. Lányok szép támogatásokat vezettek. Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Második félidőben is több gólt tudtunk szerezni. Első olyan mérkőzésünk volt, ahol nem kapkodtunk. Ez az eredményen is meglátszik. Ellenfelünknek is Gratulálok, nagyon sokat fejlődtek az elmúlt fél év alatt. Egy jó mérkőzést játszottunk.

 

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 2024.04.07

FC Nagykanizsa – Kelen SC 1 – 2

Összeállítás: Németh., Fülöp J., Nagy J., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Czöpek B., Kepe K., Matyók K., Gyergyák R.

Csere: Pór S.

Góllövő: Heiszter H.

Szollár Bernadett vezetőedző:

Kemény, izgalmas mérkőzés következett. Hasonló erőket képviselő csapattal találkoztunk. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, de megpróbáltuk a legjobb formánkat hozni. Sokáig 1-1 volt a mérkőzés. Talán már elhittük, hogy ezen a mérkőzésen több gól nem fog születni, de egy védelmi hibánkat a mérkőzés végén a vendégcsapat kihasználta. Nem sikerült pontot szerezni, de akaratból azon a napon is helyt álltak a lányok.

 

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 2024.04.10

FC Nagykanizsa – Szekszárdi UFC 2 – 2

Összeállítás: Németh., Nagy J., Fülöp J., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Czöpek B., Kepe K., Matyók K., Gyergyák R.

Góllövők: Fülöp J., Heiszter H.

Szollár Bernadett vezetőedző:

A hétvége után szerdai napon fogadtuk a Szekszárd csapatát. Tabella alapján és az őszi egymás elleni meccs után tudtok, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Az időjárás sem kedvezett a csapatoknak nagyon nagy szélben kellett játszanunk. Az első félidőben a vendégeket segítette, de így is 2-2 mentünk a szünetre. A második félidőben ellenfelünk át sem jött a térfelünkre. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, de egyet sem sikerült értékesíteni. Kisebb hiány érzetünk van ez miatt. Az eredmény nem változott, így 1 pontot sikerült csak megszerezni.