Rendkívül nehéz tavaszi sorozatban U15-ös csapatunk a Kiemelt Régiós Bajnokságban

2024-04-19 Off By Németh Ferenc

Tudtuk, hogy a kiemelt regionális bajnokság más kávéház, hiszen itt Tehetségközponti és rangos budapesti klubokkal kell versenyeznünk, de az ősszel is bebizonyítottuk, hogy fel lehet néha borítani a papírformát. Sajnos a tavaszi szezonban csapatunk rosszul jön ki a fordulópontokból, és talán a teljesítmény sem olyan, mint az ősszel volt, így sajnos a vereségek sem kerülnek el minket, amiből tanulni lehet és kell is. A veszprémi diadal nagyon fontos volt csapatunk számára, hiszen a célunk az, hogy a következő szezonban is a kiemelt regionális bajnokságban szerepelhessenek a srácok!

 

Megvan az idei első győzelem! Magabiztosan győzött Veszprémben U15 – ös csapatunk!

Gyorsan, már a mérkőzés elején eldöntötte a három pont sorsát U15 – ös csapatunk, mely negyedórányi játék után mát 3 – 0 – ára vezetett a Veszprémi fiatalok ellen!

U15:  Veszprémi FC  – FC Nagykanizsa  0 – 4 ( 0 – 3) 

Összeállítás: Fritz O.,(Józsa Z.), – Fazekas P.(Takács M.),Domonkos N.,Bencze B.(Knausz F.),Gémesi L., – Fülöp P. ,Szklenár G.(Hajmás R.),Andrasek E. – ,Szili B.,(Ruschel T.),Varga P.,Zöldvári Á.(Spollár Z.)

Gólszerzők : Varga P.,Domonkos N.,Fülöp P.,Andrasek E.

Németh István vezetőedző: Nagyon fontos ugyanakkor kötelező győzelmet arattunk az újdonsült sereghajtó otthonában! Jól álltunk bele a mérkőzésbe hisz negyedóra játék után háromgólos előnyt tudtunk szerezni, amely el is döntötte a három pont sorsát! Kellett a győzelem hisz a tavaszi rajtunk nem sikerült valami fényesre! A győzelem nyugalmat adhat a következő nehéz sorozat előtt! Gratulálok! Sok sikert a folytatáshoz!

 

Vereséggel folytatta tavaszi szereplését U15 – ös csapatunk!

A bajnokaspiránsra csak ráijeszteni volt ereje U15 – ös fiataljainknak, akik a mérkőzést ugyan jól kezdték, vezettek, de ellenfelük felőrölte csapatunk erejét!

U15: FC Nagykanizsa –  Budai FC   1 –  5 ( 1 – 3) 

Összeállítás: Fritz O.(Józsa Z.) – Knausz F.(Hajmás R.),Domonkos N.,Bencze B.(Takács M.),Gémesi L., – Fülöp P.,Szklenár G.,Andrasek E. – Fazekas P.,Varga P.,Spollár Z.(Ruschel T.)

Németh István vezetőedző: Gratulálok az ellenfél csapatának, hisz már második alkalommal kerekedtek fölénk és teljesítményüket látva, nem kétséges miért ők a bajnoki cím várományosai! Nekünk ma a tisztes helytállás jutott osztályrészül, melynek úgy érzem sikerült megfelelnünk! Az őszhöz képest tudtunk helyzeteket kialakítani és a gólt szerezni! Ez mindenképpen mutatja, hogy fejlődő képes csapattal rendelkezünk!

 

Vereség a Fehérvártól hazai pályán! Nem sikerült a visszavágás U15 – ös fiataljainknak!

Hiába játszottak jól a mezőnyben U15 – ös játékosaink,a kapu előtt a vendégek bizonyultak határozottabbnak!

U15: FC Nagykanizsa –  FC Fehérvár   0 –  2 ( 0 – 1) 

Összeállítás: Józsa Z.(Fritz O.) – Fazekas P.(Takács M.),Domonkos N.(Knausz F.),Bencze B.,Gémesi L., – Fülöp P.,Szklenár G.(Hajmás R.),Andrasek E. – Szili B.(Ruschel T.),Varga P.,Zöldvári Á.

Németh István vezetőedző: Igaz hogy a Fehérvár nagynevű csapat, de mezőnyjátékban nehéz lett volna megmondani melyik az ő csapatuk! Erre büszkék lehetünk, arra viszont nem hogy megint nem tudtunk igazán veszélyes helyzeteket kialakítani és gólt szerezni! Ebben a tavaszban ez meg is látszik az eredményességünkön és a lőtt góljaink számában is! Javulnunk kell ebben a szegmensben mindenképpen, ha szeretnénk az őszhöz hasonló teljesítményt felmutatni!

 

Vereség Gyirmóton!

Nem hogy bravúrt nem tudott felmutatni, de súlyos vereségbe futott bele U15 – ös csapatunk Gyirmóton!

U15: Gyirmót FC – Nagykanizsa  6 – 0 (2 – 0) 

Összeállítás: Fritz O.(Józsa Z.) – Knausz F.(Hajmás R.),Domonkos N.,Fülöp P.,Gémesi L., –Szklenár G.(Takács M.),Andrasek E. ,Varga P., – Szili B.,Zöldvári Á.(Ruschel T.),Spollár Z.(Bali N.)

Németh István vezetőedző: Érthetetlen számomra, amit ezen a mérkőzésen produkáltunk! Természetes hogy az eredménytelenségünk hiányában az önbizalom megcsappan, de hogy ne merjünk futballozni akármilyen ellenfél ellen, az nem fér a fejembe! Sorra veszítjük el azokat a mérkőzéseket, ahol az ellenfél egy kicsivel jobb vagy egyáltalán nem több mint mi!