Tapolcán voltunk régiós U11-es tornán!

2024-05-07 Off By Németh Ferenc

Tapolcán rendezték a régiós U11-es tornasorozat 6. állomását, ahol csapatunk újra kitett magáért, hiszen nagyszerűen futballoztak Kelemen Attila tanítványai ezen a helyszínen is!

U11-Régiós torna Tapolca 2024.04.28.

Eredményeink:

  1. Hévíz SK – FC Nagykanizsa 0:7
  2. Sárvár FC – FC Nagykanizsa 0:5
  3. Lurkó UFC- FC Nagykanizsa 1:2
  4. Szombathelyi Haladás VSE – FC Nagykanizsa 1:1
  5. Tapolca IAC – FC Nagykanizsa 0:2
  6. Ajka FC – FC Nagykanizsa 0:1

A csapatunk játékosai: Majoros Botond, Fitos Olivér, Mácsai Gergő, Kopcsó Dominik, Magyar Agaton, Császár András, Pozvég Áron, Saskői Nimród, Proszenyák László, Szklenár Zétény, Pongrácz Zsombor, Strazsek Ábel, Pusztai Benedek

Kelemen Attila Vezetőedző:

Tapolcán rendezték a tavaszi régiós tornák 6. állomását.

A mérkőzések előtt azt kértem a gyerekektől, hogy lehetőleg minél nagyobb labdabirtoklási fölényt alakítsunk ki minden mérkőzésen, valamint a támadásépítések felgyorsítását szerettem volna gyakorolni.

Az első három mérkőzésen ez maradéktalanul sikerült is végrehajtani. A Tapolca és a Sárvár ellen is jól játszottunk, kevés volt a technikai hibánk, sok helyzetet sikerült kialakítani.

A Haladás ellen ugyan 1:1 lett az eredmény, de ezen a meccsen kellett volna a legnagyobb gólaránnyal nyerünk. Sajnos előjött az a problémánk, amivel nagyon sokat küzdünk, a helyzetkihasználás.

Legalább 10db 100%-os gólhelyzetet alakítottunk ki, de a befejezéseknél rossz megoldásokat választottunk.

A következő két mérkőzés (Lurkó, Ajka) küzdelmesre sikerült, ami nem is baj, fontos, hogy hozzászokjunk ahhoz, hogy keményen meg kell dolgoznunk a győzelmekért.

Az utolsó meccsen aztán „kiszakadt a gólzsák”, ott tényleg rengeteg szép támadás vezettünk, szebbnél-szebb befejezésekkel, a távoli lövésektől, az üres kapuig kijátszott helyzetekkel.

A mai tornán egy-két apróságtól eltekintve maximálisan elégedett voltam a gyerekekkel.

Az oklevelet Strazsek Ábel kapta, akitől nagyon vártam már az ilyen jó teljesítményt. A támadózónában is jó teljesítményt nyújtott, de ha kellett szinte a védővonalunkig visszajött labdát szerezni.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#