U13-as régiós válogatón szerepelt öt játékosunk Ajkán!

2024-05-15 Off By Németh Ferenc

Körzetközponti regionális válogatón vettünk részt elmúlt szerdán. A Magyar Labdarúgó Szövetség kiválasztó programjában fontos szerepet szánnak a körzetközponti szűréseknek, melynek keretein belül még március végén itt Nagykanizsán tartottuk a Zala megyei előválogatót, melyből öt játékosunk került be a megyei válogatott 10 fős listájára.

A következő lépcsőfok pedig Ajkán következett, melynek keretein belül Vas megye, Veszprém megye, valamint Zala megye legjobb 10-10 játékosa, azaz összesen 30 játékos és 3 kapus mutathatta meg a tudását a Körzetközponti vezetők, valamint az MLSZ mentorai előtt. Ebből a 30 játékosból kerül majd ki a 16+2 fős régiós válogatott, mely majd játszik egy nyugat magyarországi tornán a többi régiós válogatottal.

Csapatunkat Kerekes Máté, Lang Máté, Kálmán Marcell, Kovács Előd, és Pongrácz Ádám képviselte. A gyerekek a bemelegítés után körmérkőzéseket játszottak egymással.

A válogatott 16+2-es keretét a napokban hirdetik ki, hiszen jövő héten már edzés és edzőmérkőzés vár a keretre Tapolcán a ZTE korosztályos csapat ellen.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#