Egy félidőnyi jó játék győzelmet ért hazai pályán az U19-es csapatunknak!

2024-05-24 Off By Németh Ferenc

Hazai pályán fogadtuk hétközi fordulóban a Nagyatád csapatát. Ifjovics Ferenc tanítványai jól játszva, tetszetős gólokat szerezve nyerték meg a találkozót!

U19: FC Nagykanizsa – Nagyatád  5-0 (3-0).

Összeállítás:  Soós D., Szmodics Z. (Feitl B.), Bódi B., Kálovics R., Erdei M., Lancsák M., Sziárd O., Csire B., Torma Zs., Horváth K. (Kardos Á.), Koller N.

Góllövők: Horváth K., Koller N., Feitl B., Szilárd O., Torma Zs.

Ifjovics Ferenc vezetőedző:

A tabella utolsó helyezettjét, a Nagyatádot fogadtuk hazai pályán, fűtött bennünket a visszavágás vágya, pár héttel ezelőtt egy nagyon rosszul sikerült mérkőzésen 2-1-s vereséget szenvedtünk Nagyatádon. A mérkőzés elején nagy nyomást helyeztünk a vendégekre, egymás után jöttek a támadások, szögletek, a szélről jött beadások, de a lehetőségeket nem tudtuk gólra váltani. Egésze a 16. percig, amikor Erdei jó labdával indította Kollert, aki egy csellel maga mögött hagyta a védőjét, majd pontos beadását Torma lőtte a rövidbe, 1-0. Mentünk tovább előre, de újabb negyed órának kellett eltelnie, amíg újra a kapuba találtunk, de akkor 2 perc alatt kétszer is. Bal oldali szögletünket Horváth K fejelte a léc alá. Rögtön a középkezdés után labdát szereztünk, Szmodics nagyszerű keresztlabdával indította Erdeit, ő visszapasszolt Kollernek, aki egy befelé csel után kilőtte a hosszú bal felső sarkot, (szép gól volt). A félidő 3-0, a szünetben további gyorsabb, pontosabb és agresszívebb játékot kértem a csapattól. Sajnos nem sokat ért a figyelmeztetés, csak játszogattunk tovább a lassú játékot, talán a nagy meleg is megviselte a fiúkat! Az Atádiak is feljebb jöttek, de szórványos ellentámadásaikban nem volt átütőerő. Ez a játszadozás egész a 70. percig zajlott, amikor is Koller szépen kényszerítőzött Tormával, kilépett a jobb oldalon, és pontos beadását Feitl lőtte a kapu közepébe. 4-0. A befejezés előtt 2 perccel Koller jobb oldali szögletéből, Szilárd O szép fejessel állította be az 5-0-s végeredményt. Összességében csak az eredménnyel lehetünk elégedettek, egy enerváltan, gyengén játszó ellenfelet győztünk le nagy gólkülönbséggel, ami kicsit nagyobb odafigyeléssel akár két számjegyű is lehetett volna.