Nehéz mérkőzéseken nem sikerült a pontszerzés U15-ös csapatunknak!

2024-05-24 Off By Németh Ferenc

Idegenbeli Tatabánya elleni győzelem után zsinórban három vereséget szenvedett csapatunk. Az őszi szép eredmények után a tavasz gyengébbre sikeredett eredményesség és a mutatott játék tekintetében, de hétvégén a Király Se ellen szépen lehet zárni az idei évet!

U15:  FC Nagykanizsa – Barca Academy  0 – 2 ( 0 – 2) 

Összeállítás: Fritz O., – Takács M.(Horváth B.),Domonkos N.,Bencze B.,Knausz F.(Hajmás R.), – Fülöp P.,Spollár Z.,Bali N.  – Fazekas P.,Andrasek E.,Zöldvári Á.(Ruschel T.)

Németh István vezetőedző: Sajnos a mai napon sok hiányzót kellett pótolnunk, ami láthatóan nem igazán sikerült! Ugyanakkor dicséret illeti a fiúkat, hisz mindent megtettek a győzelemért! A mai napon azonban csak ennyire futotta az erőnkből egy jó ellenfél ellen.

U15: Haladás VSE – FC Nagykanizsa 5 –2 ( 2 – 0) 

Összeállítás: Józsa Z.(Fritz O.) – Knausz F.(Hajmás R.),Fazekas P.,Domonkos N.,Gémesi L. – Fülöp P.,Spollár Z.(Takács M.),Bali N.(Bencze B.),Szklenár G.(Szili B.),Andrasek E.,Zöldvári Á.,(Ruschel T.)

Németh István vezetőedző : Jól kezdtünk, mégis vereséggel távoztunk! A mai napon két egyéni hiba megpecsételte a sorsunkat! A második játékrészben már nem tudtunk megfelelő partnerei lenni ellenfelünknek, még akkor sem, ha ekkor rúgtuk a góljainkat! Gratulálok a hazaiaknak!

 U15:  FC Nagykanizsa – Sopron : 1 – 3 (1 – 1) 

Összeállítás: Fritz O., – Szklenár G.,Fazekas P.(Zöldvári Á.),Domonkos N.(Bencze B.),Knausz F., – Fülöp P.,Spollár Z.(Hajmás R.),Bali N.(Takács M.)  – Szili B.(Ruschel T.),Andrasek E.,Gémesi L

Gólszerző : Fülöp P.

Németh István vezetőedző: Keserű szájízünk lehet a mai vereség miatt, hisz jobban játszottunk ellenfelünknél, sőt még a vezetést is sikerült megszereznünk, ugyanakkor megint egyéni hibák pecsételték meg sorsunkat! Bizakodjunk, hogy az utolsó idei mérkőzésünkön szépen zárjuk az idei szezont.