Női csapatunk az NB1-es strandfoci bajnokságban 6. helyezést érte el, Szollár Bernadett gólkirálynői címet szerzett!

2024-07-17 Off By Németh Ferenc

Benedek József vezetőedző:

Július hónap első két hétvégéjén ismételten részt vettünk a Női NBI. Strandfoci bajnokságban. A lebonyolítás nem változott, ami azt jelenti, hogy szombat vasárnapi napokon 2-2 mérkőzést játszottak a csapatok. Első hétvégén a Budapest Honvéd a Málta SE., majd a Lidércek (Pécs), valamint a Csepel volt az ellenfelünk. Ellenük 9 pontot szereztünk. A Csepel csapatától kaptunk ki szoros eredménnyel 3:2-re. Így az első hétvégét a dobogó 3. fokán zártuk.

A július 13-14-i hétvégén már kevesebb siker jutott. A keretből ekkor hiányoztak a védő játékosok zömmel, így a cserelehetőségek a frissítések hiányoztak. Jöttek kisebb sérülések is. Szóval nem a terveknek megfelelően tudtunk szerepelni (4 mérkőzés 0 pont). Így a versenysorozatot a 6. helyen zártuk.

Külön díjat kapott Szollár Bernadett, aki a torna gólkirálynője lett 15 találattal.

 

Strandfoci keret: Sebők Viktória, Buncsák Réka, Szabó Zsuzsanna, Truszka Laura, Hegedüs Klaudia, Oláh Enikő, Domján-Köröcz Bianka, Kaszás Natália, Molnár Rebeka, Pintér Dóra, Nagy-Fáró Dorottya, Sóstai Lili, Szollár Bernadett, Gyergyák Rebeka, Németh Panna.