És megjött Vukk

2024-07-21 Off By Németh Ferenc

Szombat kora este tartotta csapatunk a főpróbát, a legutóbbi szezont az NB III. Észak-Nyugati csoportjában 10. helyen záró Sopron ellen. Ahogy azt szerdán, már a Hévíz ellen is láthatta a szép számú publikum, ezúttal is jó pár próbázó kapott lehetőséget a csapatunkban. Az első félidő szinte tökéletesre sikerült, hiszen bátran, agresszíven léptünk pályára, és nem mellesleg 4-0-ás hazai előnnyel vonulhattak öltözőbe a csapatok, A játék mellett a gólok minősége kapcsán is elégedetten csettinthettünk, hiszen Szökrönyös Dani óriási bombával vette be a soproni kaput, de Tóth Milán és Vukk Zsombor is szépségdíjas találatot szerzett. A második félidő első 15 perce némileg gyengébb periódust hozott, de végül így is maradt a négygólos különbség. S mindezek mellett annak is örülhetünk, hogy János Norbi ott folytatta, ahol a Hévíz ellen abbahagyta  – gól, gólpassz – de most kétszer vette be a vendégek kapuját.

Gabala Krisztián a meccs kapcsán elmondta, hogy a csapatjátékon még van mit csiszolni, de ez abból a szempontból nem meglepő, hogy a keret még változik. Megjegyezte azt is, hogy sikerült egy jó csapatot megverni, ami pozitív, ugyanakkor kár, hogy csak 3 mérkőzést tudtuk játszani a felkészülés alatt.

A főpróba tehát kipipálva, jöhet a nyitány: mint azt már megírtuk, csapatunk a Siófok ellen kezd, idegenben. A mérkőzés vasárnap 19:00-kor kezdődik.