Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!Utánpótlás edzések szabályozása 2020. május 18. naptól visszavonásig

2020-05-12 Off By Németh Ferenc

A koronavírus okozta edzésleállások után, a kormány kedvező rendeleteinek köszönhetően, kellő óvatossággal és az előírások betartásával 2020. május 18. hétfőtől újra elkezdjük az utánpótlás edzések megtartását az Olajbányász pályán!
Az előkészületek, edzésidőpontok, beosztások folyamatosan készülnek, azokról az utánpótlásedzők a napokban pontos információkat adnak.
Köszönjük nektek az elmúlt 9 hétben a kitartást, és a rengeteg visszajelzést, és nagyon várjuk, hogy jövő héten újra találkozzunk veletek!

Utánpótlás edzések szabályozása 2020. május 18. naptól visszavonásig

A FOOTBALL CLUB NAGYKANIZSA utánpótlás szekciója a meghozott kormányzati intézkedések, valamint helyi rendeletek és utasítások figyelembevételével az utánpótlásedzéseket újraindítja, az alábbi szabályok megalkotásával.
A szabályozás célja, hogy betartsunk minden olyan óvintézkedést, ami szükséges ahhoz, hogy a járvány okozta egészségügyi kockázatokat minimalizálni tudjuk, hiszen számunkra a gyerekek, szülők és edzőink egészsége a legfontosabb.
Kérünk minden szülőt és gyereket, hogy fegyelmezetten tartson be minden szabályt, hogy újra minél többen sportolhassunk együtt a Bányászpályán!

  • Az edzések látogatás csak saját felelősségre, önkéntesen és egészségesen látogathatóak!
  • A sportcentrum területén lévő öltöző és klubépületbe belépni játékosnak és szülőknek tilos!
  • Edzésre érkező játékos a klub által kiosztott Zeusz szerelésben érkezzen, edzésre készen álljon. Az esetleges sporttáskák elhelyezése a pályák mellett lehetséges.
  • A társas üdvözlések mellőzését kérjük. (kézfogás, ölelés, érintkezés)
  • Az alapvető higiéniai normákat, javaslatokat kérjük betartani, edzésre jövet is kiemelten figyeljünk ezen viselkedési előírásokra.
  • Szülők a kapuig kísérhetik a gyerekeiket és fokozottan felhívjuk a figyelmüket, hogy a parkolóban ne csoportosuljanak, és ott is tartsák be az egészségügyi ajánlásokat (maszk, 1-2 m távolság)
  • A sportpályán a gyerekek részére a használható mellékhelyiség kijelölésre kerül, csak azt használhatják játékosaink.
  • Az edzések lebonyolítása a járványhelyzethez igazodva kiscsoportokban, különböző idősávokban fog történni, amiről az utánpótlásedzők adnak pontos felvilágosítást. Az idősávos edzésrend kialakítása azért szükséges, hogy minimalizáljuk a sportközpontba egy időben tartózkodó személyek számát.
  • A csoportok beosztása állandó lesz, csökkentve ezzel is a járvány okozta kockázatokat.
  • Közösségi frissítésre nincs lehetőség, kérünk mindenkit, hogy saját kulacsát használja, abban hozzon otthonról vizet, vagy izotóniás italt, és a kulacsa legyen jól láthatóan megjelölve.
  • Az edzéseken használt jelzőtrikók kiosztásra kerülnek az utánpótlásedzők által, ezért kérjük, hogy azokat saját magatokra mossátok és tartsátok tisztán, hiszen azt ebben az időszakban, csak az adott játékos használhatja.
  • Az edzések kezdési időpontjait fokozottan tartsátok be, edzés után pedig minél hamarabb hagyjátok el a sportpálya területét.

Az edzések rendjéről, beosztásokról az utánpótlásedzők adnak további felvilágosítást, bármilyen kérdés merülne fel, keressétek őket bizalommal.  Bízunk benne, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy újra biztonságban tudjunk szeretett sportágunknak hódolni, ezért kérünk mindenkit, hogy a kormány és a klub által előírt szabályokat és előírásokat fegyelmezetten tartsuk be.

Jövő héten találkozunk!

Nagykanizsa, 2020. május 11.