Boldog születésnapot kívánunk Géza bácsi!

2020-04-15 Off By Németh Ferenc

Géza bácsi engedd meg, hogy sajnos most csak elektronikus úton kívánjunk neked Nagyon Boldog Születésnapot a Football Club Nagykanizsa “családja” nevében!
Reméljük ugyanezzel a hittel és a labdarúgás iránti elkötelezettséggel még nagyon sok éven keresztül segíted egyesületünk munkáját!
Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is lesz alkalmunk felköszönteni e jeles nap alkalmából! Sok boldogságot és jó egészséget!

“Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb.
Bill Shankly


“Élettörténetünk úgy csordogál, mint a regény fejezetei. Ahogyan a regények, úgy az életünk fontos momentumai sem kötődnek a kerek számokhoz.
Furcsa is lenne, ha egy könyvet az oldalszámok alapján értékelnénk: “A 160-as oldalak szuperizgik voltak, de a 170-esek egy kicsit ellaposodtak”.
Mégis, amikor az emberek közelednek a kerek születésnapjukhoz, valami feltámad bennük, ami megváltoztatja a viselkedésüket.”
Daniel H. Pink