Bravúros győzelmet aratott U13-as csapatunk Győrben!

2020-09-22 Off By Németh Ferenc

Idegenben nyert a Kelemen Attila-Ifjovics Ferenc edzőpáros által irányított a nyáron több kulcsjátékosát elveszítő U13-as csapatunk nagyszerű játékkal. A győzelmen túl a mutatott játék, a hozzáállás és a szervezettség mind kiemelendő mindazon tényeket figyelembe véve, hogy a korosztálynak a vírusveszély miatt kimaradt a tavaszi nagypályás előkészítő időszaka, valamint már 5 kulcsjátékosa játszik a korosztálynak a ZTE Akadémia csapatában. U12-es csapatunk vereséget szenvedett, nekik a következő időszakban lesz lehetőségük a javításra.


U13: Üstökös FC Győr – FC Nagykanizsa 0:3 (0-0)

Összeállítás: Tóth G. – Berkes B., Szilágyi M., Nagy M., Lepnyák Sz., – Unger P. (Benczes J.), Beke M., Márfi B., – Varga P., Lepnyák B. (Beke D.), Pintér D. (Jankovics Á.)

Gólszerzők: Unger Patrik, Pintér Dávid, Márfi Bence

Kelemen Attila, Ifjovics Ferenc vezetőedzők: Gratulálunk a csapatunknak a magabiztos győzelemhez. A játékosaink az egész mérkőzésen fegyelmezetten, a mérkőzés előtt megbeszélt taktikai utasításokat betartva játszottak. A védekezésünk jól működött, az ellenfelünknek nem sikerült komoly helyzetet kialakítani az egész mérkőzésen. A gólokon kívül még jó néhány helyzetünk volt, de vagy a kapufa, vagy a kapusuk védett. Kiemelni nem akarunk senkit, mivel mindenki hozzátette a magáét a sikerhez, ez igazi nagybetűs CSAPATMUNKA volt!

U12: Üstökös FC Győr – FC Nagykanizsa 5-1 (4-0)

Összeállítás: Józsa Z. – Szili B., Marczin Zs., Domonkos N. – Fülöp P., Megyesi B. – Varga P., Knausz F., Spollár Z. – cserejátékosok: Hajmás R., Koller A.

Gólszerző: Spollár Z.

Rácz Szabolcs Vezetőedző: Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez, a játék majdnem minden elemében jobbnak bizonyultak csapatunknál. Sajnos nekünk még szokni kell azt a kihívást, hogy hétről-hétre bajnoki mérkőzéseket vívunk, és nem osztálykirándulás céljából ülünk fel a buszra. A csapatból dicséretet kapusunk Józsa Zétény, illetve Szili Bence érdemel.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#