Bravúros győzelem az U17-es rangadón!

2020-09-28 Off By Németh Ferenc

A bajnokság 5.fordulójában Nagyatádra látogatott U17 – es csapatunk és igazi rangadóra készült, hiszen a Vukan Nikolics által felkészített nagyatádi csapat ellen mindig nagyon szikrázó és kemény mérkőzéseket játszottunk, ráadásul a nyári felkészülési mérkőzésen vereséget is szenvedtünk tőlük. Ennek megfelelően egy motivált, remek mentalitású Kanizsát láthattunk, akik megérdemelten nyertek idegenben!

U17: Nagyatádi VSE – FC Nagykanizsa: 0 – 2 (0 – 0)

Összeállítás: Herman B. – Mutter M., Belső G., Üst Z., Mismás D. – Dömötör P. (Vadász N.), Heiszter B. (Erdélyi K.), Faller K. (Szmodics Z.) – Macedo M. (Erdei D.), Horváth Á. (Horváth K.), Horváth L.

Gólszerzők: Horváth L (2)

Csáki József Vezetőedző: Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen, ahol mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei tudtuk megszerezni a három pontot. A félidőben történt változtatások által a második félidőben támadóbb lett a játékunk, ami helyzetekben és gólokban is megmutatkozott. Gratulálok a csapat összes tagjának a győzelemhez, a motiváltsághoz és a hozzáálláshoz. Kiemelném még Horváth László a meccsen lőtt első gólját, mivel a gyengébb lábával irgalmatlan nagy gólt lőtt.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#