Magabiztos győzelem aratott U19 – es csapatunk a szomszédvári rangadón!

2020-09-28 Off By Németh Ferenc

A bajnokság 5.fordulójában Nagyatádra látogatott U19 – es csapatunk és a várakozásoknak megfellelően magabiztosan, helyenként tetszetősen játszva, megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot!

U19: Nagyatádi VSE – FC Nagykanizsa: 1 – 6 (0 – 2)

Összeállítás: Kálovics H. (Berkes D.) – Szilágyi A. (Montag D.), Schmidt Á., Szabó B., Koller G. – Füzesi P. (Szabó M.), Kocsis J., Józsa Á. – Balogh L. (Rozs P.), Csavari B., Bános L. (Dobri L.)

Gólszerzők: Csavari B. (3), Kocsis J., Szabó B., Szabó M.

Németh István Vezetőedző: Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez, tisztában vagyunk az erőviszonyokkal így azzal is, hogy csapatunknak ezt a mérkőzést ,,illett’’ hoznia a szerényebb képességű vendéglátóink ellen! Mindazonáltal helyzeteink értékesítéseire még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk hisz, ha csak a felét berúgjuk helyzeteinknek kétszámjegyű eredménnyel hagyhattuk volna el a játékteret! Csapatunkban több jó teljesítmény is volt, kiemelném Csavari Benjamin gólerős játékát, valamint Szabó Barnabás második félidei középpályás játékát, illetve Kocsis József ziccer labdáit!

A következő mérkőzésünket hazai környezetben pénteken, a Szentlőrinc csapata ellen vívjuk, természetesen szeretnénk győzelemmel folytatni szereplésünket a bajnokságban!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#