Elkezdődött az NB II-es női futsal szezon. Két bajnoki fordulón van túl csapatunk!

2022-10-18 Off By Németh Ferenc

Két meccsen vagyunk túl. Ismeretlen területen vágtunk bele a labdarúgás egyik szakágába, kiegészítve a nagypályás bajnokságot.

Domján Péter edző:
Az első mérkőzésen a Máltai Se csapatához látogattunk. Bár fejben felkészült csapatom, nehéz volt áttérni a futsalra. Ami az első játékrészben meg is látszott. Tapogatózva kezdtünk, ismerkedtünk a játékszer nagyságával és milyenségével. Ellenfelünk rutinosan ezeket a hibákat ki is használta. Megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot. De pozitívum, hogy az eredmény nem tükrözte a tudásunkat. Tudtam ebbe nem ennyi volt. Összeségében elégedett voltam a játékkal.

Női Futsal NB II. Nyugtai csoport 1. forduló Máltai SE – FC Nagykanizsa 6-1 (3-0)

Összeállítás: Andor T., Buncsák R., Szollár B., Szokol D., Pintér D.

László Zs.

Góllövő: Szollár B.

 

Második mérkőzésen hazai környezetben fogadtuk a 2F-BAU TOLNA-MÖZS csapatát.

Domján Péter edző:
Az öltözőben már éreztem, javítani szeretnének a lányok, minden hibát átbeszéltünk, és bíztam abban, hogy koncentráltak lesznek.
Az első játékrész kiegyenlített volt, helyenként szép támadásokat vezettünk. Félidő előtt sikerült átvennünk a vezetést és 5:3-al vonultunk szünetre.
A második félidő úgy telt el ahogy sejtettem, mindent megtett az ellenfelünk az egyenlítésért. Keményen beleálltak a párharcokba (a szabályok keretein belül). De minket sem kell a közértbe küldeni egy kis keménységért. Az eredménye az lett, hogy ellenfelünket felőröltük, és ebben a félidőben nem találtak fogást rajtunk. Nem kaptunk gólt, ellenben még 6-szor betaláltunk, igy alakult ki a 11:3-as végeredmény.

A mérkőzésen mind csapatba, mind egyénileg mindenkivel elégedett voltam. Igenis számolni kell velünk a bajnokságban.

Női NB II. Nyugati csoport 2. forduló FC Nagykanizsa – 2f-BAU Tolna-Mözs 11-3 (5-3)

Összeállítás: Andor T., Szollár B., Sóstai L., Szabó Zs., Köröcz B.

Molnár R., Németh P., László Zs., Pintér D., Szokol D.

Góllövők: Köröcz B. (3), Szabó Zs. (3), Szollár B. (3), Németh P., Szokol D.