Női NB II. zalai rangadó!

2022-11-07 Off By Németh Ferenc

Az elmúlt heti munkánk arról szólt, hogy (FC Nagykanizsa – ZTE) rangadó lesz szombaton.

Ez jó mentális alapot jelentett a munkához, a felkészüléshez. Mindkét csapatban voltak hiányzók, de e tekintetben mi voltunk hátrányban.

Benedek József vezetőedző:

Ilyen jól nem mostanában kezdtünk mérkőzést. Már a 4. percben Szollár B. átadásával Gergelics C. a védőket maga mögött hagyva helyezett a hálóba (1:0). Játékunkban a továbbiakban sem törekedtünk az eredmény látványos tartására, hanem a  játékot irányítva, jó labdatartással vezettük támadásainkat. A játék inkább a két 16-os között zajlott, előforduló, szórványos helyzetekkel, pontrúgásokkal mindkét csapat részéről.

A második játékrész is nagy küzdelmet hozott, ami inkább a középpályára terelődött. Mindkét csapat jól szűrte a támadásokat, így kevés lehetőség adódott a csatárok előtt.

A 80. percben ismét Szollár B. vette észre a vendégcsapat védelmének kisebb hibáját, majd “gyilkos passzával” hozta helyzetbe megint  Gergelics C.-át aki a hálóba helyezett. A mérkőzés hátralévő részében kicsit jobban megnyugodtunk, mint kellett volna. A vendégek átvették az irányítást, de továbbra is hatástalanok maradtak kísérleteik.

Azt gondolom, hogy ezen a napon úgy játékban, mint motiváltságban is jobbak voltunk ellenfelünknél. Sorainkban több jó teljesítmény volt.

A konklúzió: megérdemelt 3 pont!

Gratulálok a csapatnak!

Női NB II. Nyugati csoport 10. forduló FC Nagykanizsa – ZTE FC 2 – 0 (1-0)

Összeállítás: Sebők V., Molnár R., Gergelics C., Németh P.(Molnár R.), Szollár B., Balassa D., Sóstai L., Szokol D.(Szeibert N.), Szabó Zs., Nagy –Fáró D., Köröcz B.

Kispad: Pintér D.

Góllövő: Gergelics C. (2)