Dobogós helyen U19-es csapatunk, értékes győzelem az eddigi 100%-s bajnokaspiráns Baja csapata ellen, pontszerzés idegenben Pécsen.

2022-11-09 Off By Németh Ferenc

Nagy iramú mérkőzésen a kiválóan játszó csapatunk teljesen megérdemelt győzelmet aratott a félidei 0-2 után, a jó erőkből álló Bajai csapat ellen

U19: FC Nagykanizsa- Lua Baja 4-3 (0-2)

Összeállítás: Bocskai P, Ribarics B, (Szmodics Z), Belső G, (Fazekas R), Üst Z, Mismás D, Dömötör P, Tüske B, Kocsis J, Horváth L, Hompó Á, Horváth K.

Gólszerő: Hompó Á, Tüske B, Kocsis J, Horváth K.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Újabb rangadóra került sor ismét hazai pályán, amit nagyon szerettünk volna megnyerni, hogy továbbra is jó helyről várhassuk a folytatást. A vendégek agresszív letámadása megzavart bennünket, többször is hibáztunk ezeknél. Elbizonytalanodtunk és ahelyett, hogy nyugodtan játszottuk volna a játékunkat, kapkodóvá vált a játékunk. A vendégek nagy mezőnyfölényt harcoltak ki, és gyors 2 góllal előnyre tettek szert, a hátralévő időben is inkább csak védekeznünk kellett. Komoly fejmosás, biztatás, sokkal bátrabb játékra való törekedést kértem a fiúktól!  Ennek eredményeképpen a 2. félidőben próbáltunk feljebb jönni, aminek meg is lett az eredmény egy szép támadás után Hompó több csel után lőtt szép gólt a hosszú sarokba. A szépítés megzavarta a Bajaiakat, mi kezdtünk magunkhoz térni és elhittük, hogy elérhetünk egy jó eredményt. Agresszívan, sokat futva, bátran mentünk előre és ennek a 67. percben meg is lett az eredménye, Tüske lőtt nagy gólt a léc alá 23 méterről, 2-2! 3 perc múlva viszont jött az újabb hidegzuhany, újra megszerezték a vezetést a vendégek. Fehérváry T ollózott gyönyörűen a kapunkba, sajnos szépségdíjas gól volt. Nem adtuk fel, egymást biztatva, fáradságot nem ismerve hajtottunk tovább és Kocsis J révén sikerült megint egyenlíteni, sőt a 92. percben Horváth Kornél egy előreívelt szabadrúgás után csúsztatta a labdát a hálóba 4-3. Óriási fegyvertényt mondhat magának a csapat, mert egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk egy rendkívül fegyelmezett, alázatos játékkal!

Nagy Gratuláció a CSAPATNAK.

A Szekszárd csapatához látogattunk, akik az utóbbi 3 mérkőzésükből9 pontot szerezve felzárkóztak a közvetlen élboly mögé.

U19: Szekszárd – FC Nagykanizsa- 2-2 (0-1)

Összeállítás: Bocskai P, Belső G, Rákhely P, (Horváth K), Üst Z, Mismás D, Dömötör P, (Ribarics B), Hompó Á, Kocsis J, Kolman P, Horváth Á, Horváth L ( Koller N).

Gólszerző: Fricsi Sz (öngól), Kocsis J.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: A jó erőkből álló Szekszárd csapatához látogattunk a mai nap! Kiválóan kezdtük a mérkőzést, szinte csak nálunk volt a labda, egymás után vezettük a támadásokat, amikből 3-4 helyzetünk is adódott, amiket sajnos sikerült mind kihagyni, de a hazaiak segítettek nekünk, egy szögletünk után a hazai védő a saját kapujába sodorta a labdát! Tovább támadtunk, de fölényünk meddőnek bizonyult, így a félidőben magabiztosan vezettünk 1-0-a! A 2.félidő úgy kezdődött, ahogy az első abbamaradt, míg nem egy hosszú indítás után a kilépő hazai csatár a tizenhatos sarkánál ütközött a kapusunkkal, a játékvezető habozás nélkül büntetőt ítélt, amit a Szekszárd ki is használt, 1-1. A gól teljesen megzavarta a csapatot, egy ártatlan szituáció végén lerántották Horváth Áront, aki elvesztette a fejét és belerúgott a hazai játékosba!! A hazaiak sárgát, Horváth Á pirosat kapott! Innentől a létszámfölényben játszó Szekszárdiak irányítottak, de egy kontratámadásunk végén Kocsis lőtt nagy gólt a 78. percben! Sajnos 2 perc múlva egy védelmi megingás után Lakatos helyezett 20 méterről a bal sarokba! A hátralévő időben a hazaiak nyomtak, de az eredmény már nem változott!

Döntetlen az U19 csapat Pécsi rangadóján!

Nagy iramú mérkőzésen a kiválóan játszó hazaiak nagy nyomást gyakoroltak az erősen tartalékos csapatunkra, amit nagyszerű védekezéssel sikerült megállítanunk és remek 2. félidei játékunkkal megérdemelten vittük el az egyik pontot!

U19: PVSK – FC Nagykanizsa 1-1 (0-0)

Összeállítás: Bocskai P, Ribarics, ( Kálovics R), Rákhely P, Üst Z, Fazekas R, Mismás D, Dömötör P, (Szmodics Z), Tüske B, Horváth K, Horváth L, Hompó Á, Mismás D,

Gólszerző: Horváth L.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Újabb rangadóra került sor ezúttal a 2. helyezett PVSK ellen idegenben, amit nagyon szerettünk volna megnyerni, hogy továbbra is jó helyről várhassuk a folytatást. A hazaiak agresszív letámadással kezdték a mérkőzést, ami megzavart bennünket, de a hibákat gyorsan korrigáltuk így a PVSK szinte helyzet nélkül támadott az első félidőben. Középpályásaink sokat futottak, sok szereltek és rendre meg tudták játszani a csatárainkat, igaz helyzetünk nekünk se nagyon volt! A hazaiak mezőnyfölényben játszottak enne ellenére az eredmény nem változott. A 70. percben egy bal oldali beadás után nagykavarodás keletkezett a 16-n belül, 3-r is közbeléptünk, de mindig az ellenfélhez pattant a labda és negyedikre már a hálóba találtak. A középkezdés után rögtön az első támadásunk végén Horváth L lőtt nagy gólt! Innen kezdődött minden előröl, annyi különbséggel, hogy már bátrabban mentünk előre. ezekből az akcióinkból már több lehetőségünk is lett két óriási helyzettel, de játékosaink döntő pillanatokban centiméterekkel hibáztak így maradt a teljesen megérdemelt döntetlen, ami kis szerencsével győzelem is lehetett volna egy nagyon jó csapat otthonában!