Kanizsán rendeztük a Régiós U11-es torna aktuális fordulóját! U11-es csapatunk gólt sem kapott a tornán!

2022-11-24 Off By Németh Ferenc

A hetedik régiós tornának voltunk házigazdái a hétvégén, ahol az U11-es csapatunk mellett, el tudtuk indítani az U10-es csapatunkat is, így mindkét korosztályunk hazai pályán mutathatta meg tudását a régiós torna keretein belül. Büszkék vagyunk mindkét korosztályunkra, szép volt fiúk!

Kisiván Gábor Vezetőedző: Az utolsó őszi Bozsik torna házigazdája mi voltunk. U11-es csapatunkat 14 fő képviselte. Kicsit nehezen lendültünk bele az első mérkőzésen a tornába, de aztán magabiztos jó játékot mutatva sikerült a mérkőzéseket megnyerni. Előre lépést jelentett az előző tornához képest, hogy kapott gól nélkül játszottuk le a mérkőzéskét, bár a helyzet kihasználás most is hagyott némi kívánni valót maga után. Erőssége volt a csapatnak, hogy mindig volt valaki, aki átlendítette a csapatot nehezebb időszakon, hol támadásban, hol védekezésben. Összeségében elégedett vagyok mutatott játékkal, remélem továbbra is sikeresen folytatjuk szereplésünket és így folyamatosan fejlődnek labdarúgó palántáink.

A kanizsai csapat különdíjasa: Horváth Norbert, aki remek helyzetfelismeréseiért és kimagasló egyéni játékáért kapott különdíjat.

Eredmények:

Nagykanizsa- Sárvár 0-0

Nagykanizsa- Haladás VSE 3-0

Nagykanizsa-Ajka FC 1-0

Nagykanizsa- Sárvár 6-0

Nagykanizsa- Haladás VSE 2-0

Nagykanizsa-Ajka FC 7-0