János négyszer villant, 11-et lőttünk Atádon

2024-01-27 Off By Németh Ferenc

Kezdőnk a következő volt: Bonnyai – Józsa, Szanyi, Kovalovszki, Varga – Pintér, Szökrönyös, Kondor – János, Major, Lőrincz

Második félkészülési mérkőzését is megnyerte felnőtt csapatunk. A mai találkozó 11 órakor kezdődött a nagyatádi edzőpályán. A hazaiak nem várják rossz formában a tavaszi folytatást, hiszen csak rosszabb gólkülönbségük miatt állnak a második helyen a somogyi megyei egyben, a Balatonlelle mögött.  A srácok ezen a héten erős terhelést kaptak, ez rá is nyomta a bélyegét a meccs tempójára. Szabó Patrik és első téli igazolásunk, Winkler András kisebb sérülés miatt nem játszott ma, de jövő héten már folytathatják az alapozást.

Már az első félidőben kijött a két csapat közötti osztálykülönbség, 8-1-el vonultak öltözőbe a játékosok. Több szép támadást vezettünk, a bekapott gól miatt azonban Gombos Zsolt nem dicsérte meg a csapatát. Mint azt a vezetőedző elmondta, az első félidő nagyjából rendben volt, a másodikban azonban még inkább kijött a fáradtság az együttesén.

A második játékrészben így álltunk fel: Kálovits – Kovalovszky, Zsemlye, Bence, Varga – Godzsajev, Horváth K., Szilágyi – Sági, Major, Sárközi

A végeredmény 1-11 lett, János 4, Lőrincz 2, Major 2, Horváth K. 2, Kondor 1 gólt lőtt. A próbázók közül Bonnyai és Sárközi kapcsán a stáb végül úgy döntött, hogy bár kiváló személyiségű labdarúgók, de ezúttal nem kapnak szerződést Kanizsán. Összességében Gombos Zsolt szerint a mérkőzés jól szolgálta a felkészülést. További sok sikert kívánunk a nagyatádi csapatnak, és köszönjük a szurkolóinknak, hogy a helyszínen is biztatták a csapatot. Hajrá Kanizsa!