Két felkészülési meccs a héten, változik a felnőttek programja

2024-01-30 Off By Németh Ferenc

Az eredeti tervek szerint szombaton 11 órakor játszottunk volna a zalaegerszegiekkel, ám az NB III. Észak-Nyugati csoportjában szereplő gárda több fiatalja diákolimpián szerepel a hétvégén, így a kék-fehérek kérték az időpont-változtatást, amit együttesünk elfogadott.

Ám így sem maradnak szombati mérkőzés nélkül a srácok, hiszen a szintén az észak-nyugati kiírásban szereplő csornaiak érkeznek a hétvégén Kanizsára. A csütörtöki meccs 13 órakor, míg a szombati 12 órakor kezdődik, mindkét esetben a helyszín a Bányász Sportcentrum műfüves pályája lesz. A zalaegerszegiek a 15. helyen állnak, míg a csornaiak a sereghajtók a szomszédos csoportban. Legutóbb mindkét gárdával egy kiírásban szerepeltünk, a Csornát idegenben egy Kondor-fejessel vertük 1-0-ra, míg a ZTE II. ellen egy emlékezetes meccsen nyertünk 7-0-ra, szintén idegenben. A hetedik gólt Sági Marcell szerezte, aki akkor debütált piros-kékben.

A duplázás a mai nap kapcsán is bekerült a játékosok menetrendjébe, hiszen ismét két edzést vezényelt a stáb. A délelőtti tréningen egy dinamikus, láberő specifikus gyakorlatsort teljesítettek a fiúk, majd egy 4 a 4 elleni minitorna következett. A végső győztes team a következőkből állt: Kondor Kristóf, Bence Szilárd, Major Ernő és Józsa Ádám. Az biztos, hogy ma sem kell senkit altatni a labdarúgóink közül :).