Ez nagyot szólt!

2024-02-05 Off By Németh Ferenc

Még mindig a bál hatása alatt vagyunk, és az első szó ami eszünkbe jut: a köszönöm! Ezt a csapat elnöke, Kovács Tamás is kiemelte, hiszen mint mondta, a szülői közösség minden elismerést megérdemel, nem csak a bál szervezéséért, de azért a munkáért is, amit az utánpótlásversenyeken, meccseken a fiatalokért tesz. Mindezt a klub is próbálja meghálálni a megfelelő körülmények és szakmai képzés biztosításával mind az 500 szülőnek, aki az FC Nagykanizsára bízta gyermekét, gyermekeit.

A bálon Balogh László polgármester úr is tiszteletét tette, és ahogy fogalmazott: Kanizsának kell egy NB II-es csapat. Ugyan először volt focis bálon, de egykori kapusként rengeteg élmény fűzi a helyi labdarúgáshoz, ott volt például az NB I/B-s feljutásnál és azt követő fiesztán. Azt is leszögezte, van mire büszkének lennie Kanizsának a sport terén, ilyen például az FC Nagykanizsát körülvevő közösség és azt is reméli, egy még szebb jövő várhat a csapatra.

Az NB II-es jövőben mi is bízunk, és az ugyanilyen fergeteges bálban évről évre. Idén telt ház volt az Arénában, ami majd 400 embert jelent, akiket több mint 200 tombolanyeremény várt. A fődíj szerencsés nyertese VIP-helyen nézheti meg a Németország-Magyarország Eb-meccset Stuttgartban. A legkitartóbbak hajnali fél 5-ig mulattak Mismás Attilával, és azt megígérhetjük, hogy jövőre folytatjuk!