Adrián is back!

2024-03-07 Off By Németh Ferenc

Ahogy arról még a Dunaújváros elleni meccs kapcsán tájékoztattuk szurkolóinkat, a tavaszi nyitány előtti utolsó napok nem pont úgy sültek el, ahogy azt a stáb tervezte. Szilágyi Adrián jelezte, hogy fáj a combhajlítója, amit ugyan próbáltak kineziológiai tapasszal kezelni, de olyan mértékben nem javult, hogy vasárnap pályára léphessen csapatunk egyik legjobb formában lévő játékos. Jó hír azonban, hogy a sérülés nem komoly, így Golyó ma már teljes értékű munkát végezhetett. Szintén kirobbanó erőben és formában volt János Norbi a felkészülés alatt, aki múlt hét szerdán edzésen szenvedett súlyosnak tűnő combsérülést. A lesújtó első diagnózis után azonban róla is jobb hírek érkeztek, ugyanis várhatóan 6 hetet kell kihagynia a székely támadónak. Norbi és családja hazautazott Erdélybe, hiszen volt csapata, az FK Csíkszereda felajánlotta, hogy segítik a rehabilitációt, amit játékosunk elfogadott és az ötletet klubunk is támogatta. Ha minden a tervek szerint alakul, Norbi a bajnokság hajrájában már a pályán segítheti csapatunkat. A mielőbbi felépüléshez pedig kitartást és sok erőt kívánunk!

Közben a csapat jó hangulatban és gőzerővel készül a Mohács elleni meccsre. A heti edzésmunka fő témáját a befejezések adják. Szerdán Hovánszky Ákossal is dolgoztak a srácok mintegy 50 percet. Az izzadságcseppektől korántsem mentes etap során leginkább a láb- és a törzserőfejlesztésén volt a hangsúly. Nem maradt el az 5 az 5 elleni bajnokság sem. A torna végén az első helyen holtverseny alakult ki, bár ezt a játékosok leginkább a kétes bírói tevékenységnek tudták be :). Ma egyéni képzést kaptak játékosaink, külön gyakoroltak a védők és a támadók, zárásként pedig a 8-8 elleni játék következett

Csapatunk vasárnap a Mohácshoz utazik. A találkozó 14:00-kor kezdődik a Mohács Újvárosi Stadionban, a találkozót a megszokott formában, élőben is nézhetik a Youtubon. A két gárda legutóbbi találkozóján Lőrincz és Sági góljával nyertünk 2-0-ra.