Döntetlen Mohácson

2024-03-10 Off By Németh Ferenc
A kèt csapat legutóbbi összecsapása is szoros eredmènyt hozott, akkor Lőrincz ès Sági góljával nyertünk 2-0-ra. Bár a Mohács mèg bent maradó helyen van, de a legrosszabb szèriával, zsinórban öt veresèggel várta a meccset.
A kezdőnk a következő volt: Haála K. – Varga D., Szanyi K., Kovaloszki M. Szabó P. – Godzsajev T., Szökrönyös D., Kondor K. – Lőrincz B., Major E., Winkler A.
Az első játèkrèsz kèt kisebb kanizsai lehetősèggel indult, majd egy helyzete a hazaiaknak is adódott, viszont a fèlidő derekától álmoskás meccset láthattak a nèzők.
Kettőt cserèlt is a szünetben Gombos Zsolt, beállt Szilágyi ès Zsemlye. Ez úgy tűnt jót is tett a csapatnak, hiszen egyre többet volt nálunk a labda, több szögletet is rúghattunk egymás után. A periódus vègèn Kovalovszki reagált jól Winkler távoli bombája utáni kipattanóra, amivel meg is szereztük a vezetést. A gól után ismèt mi domináltunk, de a meccs hajrájáig több helyzet nem adódott. Bár egy esetben Károly majd 40 mèterről lepte volna meg Haálát, végül nem sokat, de tévedett. Aztán előbb Szilágyi, majd Kondor kétszer is gyanús körülmények között esett el a tizenhatoson belül, de a játèkvezető egyik esetben sem látott szabálytalanságot. Már a hosszabbítás perceiben jártunk, amikor egy balról beívelt labda megtalálta Dér Zalánt, aki közelről fejelt a hálónkba, erre pedig már nem volt válasza csapatunknak.
A meccs vègèn Gombos Zsolt elmondta, nem rosszul játszottunk, hanem sehogy. A szünetben, ha lehetett volna, 10 helyen változtat, de a kèt beálló játèkos segíteni tudott. A vègèn többen is nagyot hibáztak, ráadásul sokan játszottak mèlyen a tudásuk alatt.
Folytatás a remek formában levő Kaposvár ellen, jövő vasárnap 14:00 órakor. A rangadón is számítunk szurkolóinkra, ès köszönjük, hogy ma is biztattak minket a helyszínen a Fenegyerekek, valamit a tèvèkèpernyők előtt is sokan szurkoltak a sikerünkèrt! Megyünk tovább, hajrá Kanizsa!