Jó játék, nagyszerű teljesítmények – Ajkán nyert az U13-as csapatunk!

2024-03-11 Off By Németh Ferenc

Továbbra is remek formában játszanak Kisharmadás Gabi tanítványai, akik a jó erőkből álló ajkai csapatnál vendégeskedtek, és mutattak kimondottan jó játékot!                                                                

U 13: FC Ajka- FC Nagykanizsa 1-3 (0-2)

Összeállítás:Huszár,Budai(HorváthÁk.),Lang,Kovács,Kerekes(HorváthNo), , Kálmán(Ernszt),Pongrácz (Faragó), Vadász (Pölcz),Szőke.

Gólszerzők: Budai,Kerekes,Kálmán.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A hétközi mérkőzésen eredményeik alapján egy elég stabil és jó erőkből álló csapathoz látogattunk. Remek felfogásban kezdte a mérkőzést csapatunk, már a 6. percben sikerült megszerezni a vezetést jól elvégzett pontrúgás után a begyakoroltak szerint remekül érkeztünk a kapu elé és egy szép fejes góllal már nálunk volt az előny. A második negyed elején egy szép letámadás végén növelni tudtuk az előnyt. A harmadik gólunkat egy szépen felépített támadás végén ellenfelünk csak szabálytalankodni tudott, a bűntetőt magabiztosan értékesítettünk. A mérkőzés folyamán domináltunk végig, szép támadásokat vezettünk, az ellenfelünk kidolgozott gólhelyzetet nem tudott kialakítani ellenünk. A labdakihozatalunk működött, szélén próbáltuk felépíteni támadásainkat. Folyamatosan a hazai térfélen volt a labda, hozzáállással és a taktikával is elégedett lehettem. A hazaiak kontrára rendezkedtek be, ám sikeresen megakadályoztuk, hogy támadójukhoz a labda eljusson, ami kicsit bosszantó lehet, hogy az utolsó percekben már kiengedtünk és elkerülhető gólt kaptunk, pedig ellenfelünk játékában nem volt bent a gólt. A találkozó összképét tekintve elmondható, hogy végig kontroll alatt tartottunk a mérkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk. Amit kértem, azt maximálisan próbálták betartani. Meg voltam elégedve a csapatommal!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#