Sorozatban nyeri a mérkőzéseket Kisharmadás Gabor csapata a regionális bajnokságban!

2024-04-17 Off By Németh Ferenc

A tavasszal eddig lejátszott 7 mérkőzés mindegyikét megnyerte U13-as csapatunk. A fiúk nagyon egységesek és motiváltak, és mérkőzésről mérkőzésre fejlődnek. Sok jó egyéni teljesítmény mellett a csapatteljesítmény is egyre jobb.

U 13: Balatonalmádi – FC Nagykanizsa 0-6 (0-1)

Összeállítás:Bácskai(Huszár),Budai(Lakos),Lang,Szőke(Pölcz),Vadász(Horváth),

Pongrácz (Kovács),Traub(Petőházi),Kerekes,Kálmán.

Gólszerzők: Kerekes(4),Kálmán(2).

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A találkozót nagy szélben játszottuk, ami megnehezítette a játékosok dolgát nagyon, de jól alkalmazkodtak a helyzethez, egy szélen vezettet szép támadás végén sikerült megszereznünk a vezetést. A szünetben átbeszéltük a fejlesztendő területeket – főleg mentális téren, a srácok megértették a mondanivaló lényegét és ez által, a második félidőben már mezőnyfölényben, jól futballoztunk, okosan taktikusan játszva, sikerült még ötször betalálnunk és ezzel bebiztosítani a győzelmünket. A helyzeteinket jó arányban tudtuk értékesíteni. Szemre is tetszetős akcióink voltak, remekbe szabott gólokat szereztünk, mindezt egy rendkívül szervezett futballt bemutató ellenféllel szemben. A párharcainkat folyamat megnyertük, amiből a maga biztonságunk is jött. A végére elfáradtunk, ami érthető is a nagy szél sokat kivett a játékosokból és akkor tudott az ellenfelünk pár helyzetet kialakítani. Ami különösön pozitívum még, hogy újra sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést és eredményesek tudtunk lenni pontrúgásból. A találkozó összképét tekintve elmondható, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a srácoknak!

 

U 13: FC Nagykanizsa – Szombathelyi Haladás    1-0 ( 1-0 )

Összeállítás: Bácskai(Huszár), Budai(Petőházi), Lang, Szőke, Vadász(Pölcz),Kálmán, Pongrácz(Kovács), Traub,Kerekes.

Gólszerző: Szőke.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Egy eredményeik alapján elég stabil csapat volt az ellenfél, akik lelkesek és határozottak voltak, ráadásul próbáltak futballozni: ezek alapján pozitív töltete volt a meccsnek, így egy izgalmas mérkőzést játszottunk egymás ellen. A mérkőzés elején a felek tudatosan próbálták építeni saját játékukat. Az első negyedben valamivel többet volt a vendégeknél a labda, de a védekezésünk szervezett volt, és megvoltak lehetőségeink az átmenetek után, majd egy nagyszerű pontrúgásból megszereztük a vezetést. Volt olyan időszak, amikor kicsit több volt a technikai hiba és rossz döntések jellemezték a játékhelyzet-megoldásainkat. A szünet után betartottuk a megbeszélteket, megvalósították az elképzeléseinket. Lezárhattuk volna a meccset, viszont nem tudtuk megrúgni a másodikat, pedig több ziccerünk is volt rá, ha azokat ki tudjuk használni, akkor könnyebb mérkőzés lett volna a végére. A csapat védekezése rendben volt, amit az is mutat, hogy ismét nem kaptunk gólt. Mentálisan ezúttal is rendben voltunk, szívüket-lelkületet beletették a játékosok, szenvedélyes játékot láthattam. Gratulálok a csapatnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#

U 13: Fc Nagykanizsa – Sárvár Fc 3-2 (2-0)

Összeállítás:Bácskai(Huszár),Budai,Lang,Szőke(HorváthÁ),Vadász(Pölcz),Kovács(Petőházi) Traub(Faragó),Pongrácz(HorváthN),Kálmán.

Gólszerzők: Pongrácz,Faragó,Petőházi.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A hétvége folyamán rangadó várt ránk a jó erőkből álló Sárvár csapatát fogadtuk hazai környezetben. A találkozó kiegyenlített küzdelmet hozott, összességében kemény játékot hozott, de alapvetően sportszerű keretek között zajlott. Amire a mérkőzés előtt felhívtam a srácok figyelmét, azt betartották maximálisan. Visszaköszöntek a megbeszéltek és a gyakorolt elemek. Bátran elforgatták a játékot, jól játszották meg a labdás, vagy a labda nélküli létszámfölényes szituációkat. A remek első félidőt követően a játék egy fokkal visszaesett, ám ennek ellenére még több helyzet adódott előttünk maradt bennünk még találat. Végig nagyon jó tempójú meccset játszottunk egy fizikálisan erős és gyors csapat ellen. Párharcerősek voltunk, mentálisan nagyon jó szintet tartottunk végig. Rendkívül hasznos találkozón vagyunk túl, tetszett a srácok teljesítménye. A vendégcsapat remek ellenfél volt, mert az utolsó pillanatig nem álltak le. Helyzetinket kitudtuk alakítani labdakihozatal vagy játékfelépítés során, de átmenetekben is jeleskedtünk, ezért úgy gondolom, ez alkalommal megérdemelten nyertünk. Gratulálok a srácoknak, egyénileg és csapatszinten is jó teljesítményt nyújtottak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#