Nagyszerű támadójáték, hat játékosunk is gólt szerzett a Pápa elleni U13-as mérkőzésen!

2024-05-03 Off By Németh Ferenc

Pápa csapatát fogadtuk a soron következő bajnoki mérkőzésen, ahol egy kimondottan jó mérkőzést láthatott a szép számú nézőközönség. A srácok kitettek magukért, éretten és jól játszva nyerték meg ezt a mérkőzésüket is.                                                                

U 13:  FC Nagykanizsa – Pápai ELC 6-1 (2-1)

Összeállítás: Bácskai (Huszár) Budai , Lang   , Szőke(Horváth Á.) , Traub (Faragó), Kerekes, Kálmán(Petőházi) , Pongrácz (Kovács), Vadász T(Pölcz).

Gólszerzők: Pongrácz,Traub,Kerekes,Faragó,Pölcz,Horváth Á.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A Pápa ellen nem számíthatott az ember egy könnyű mérkőzésre, most sem volt az, egy kellőképpen agresszív csapatot láttunk vendégül, de úgy gondolom a csapat jól állt bele a találkozóba. Az elején kicsit bealudtunk, majd a bekapott gól után elkezdtük felpörgetni a játékot és rövid időn belül megfordítottuk a mérkőzést, utána pedig kontrolláltuk a találkozót mindvégig. Kértem, hogy a csapatrészek közötti összhang maradjon meg. Türelemjátékra volt szükségünk, ugyanis az ellenfél visszaállt és mélyen védekezett. A megbeszéltek szerint a meccs első pillanatától kezdve domináltunk, már az első perctől indítva szervezetten, kombinatívan és agilisan játszottunk. Formás támadásokat vezettünk a széleken és középpályán is és ebből adódóan szép gólokat szereztünk. A párharcainkat folyamatosan megnyertük, amiből a magabiztosságunk is jött. A mérkőzés folyamán igyekeztünk sokat birtokolni a labdát és a labdavesztések után azonnal visszatámadni. Amit kértem: akaraterőben, fegyelmezettségben, szervezettségben és figyelemben is maximálisan betartották a fiúk. Pozitív, hogy egy begyakorolt figurából is sikerült gólt szereznünk nagyon jó volt ezt viszontlátni! Végig fölényben játszottunk, összességében teljesen megérdemelten győztünk. Gratulálok a srácoknak az újabb győzelemhez.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci