Ausztriában szerepelt a hétvégén három korosztályunk is!

2024-05-24 Off By Németh Ferenc

A hagyományos pünkösdi ausztriai tornára utazott az U9, U10, U12-es korosztályaink a hétvégén Gabersdorfba. A torna minden évben erősnek mondható, hiszen osztrák, szlovén, bosnyák és magyar csapatok közül olyanok vesznek részt a tornán, mint a Sturm Graz, a GAK, a Maribor, a Mura, a Szarajevó, az Illés Akadémia, vagy a Ferencváros.

Szombati programban szerepelt U9-es csapatunk, nekik ez volt az első 6+1-es tornája, ahol erős csapatok ellen játszottak a gyerekek, amit az is mutat, hogy a csoportban a Maribor csapatával, míg a 8 közé jutásért a GAK csapatával csaphattak össze játékosaink, akik végül is a döntőt játszották egymás ellen.

Vasárnap az U10-es és U12-es korosztályok léptek pályára, ahol az U10-es csapatunk nagyszerűen menetelt, és hatalmas győzelmet aratott a Sturm Graz csapata ellen, amivel a 8 közé jutott. Ott sajnos a későbbi döntős Maribor csapata állított meg minket.

Hasznos tornán vagyunk túl, újabb nemzetközi tapasztalatot szerezhettek a gyerekeink és edzőink egyaránt. Köszönjük a szülőknek, hogy ilyen sokan elkísértétek a gyerekeket ide is!

Képes beszámoló: