U13-as csapatunk továbbra is megállíthatatlan, míg az U12 első vereségét szenvedte el a szezonban!

2024-05-24 Off By Németh Ferenc

Hétközi fordulóra került sor az U12-es és U13-as versenysorozatban, ahol a Tapolca csapatait fogadtuk.                                                                

U 13: FC Nagykanizsa –Tapolca Vse 6-1 (3-0)

Összeállítás:Bácskai(Huszár),Budai(Kőrösi),Lang,Faragó,Traub(Lakos),HorváthN. (Hegedűs),Kálmán, Pongrácz  (Szabó ), Kovács.

Gólszerzők: Faragó (2),Lang,Traub,Pongrácz,Kálmán.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Egy újabb hétközi mérkőzésen vagyunk túl. A mérkőzés elejétől, bátran, kezdeményezően és határozottan játszottunk, mertünk mélységben gondolkodni és játszani. Az első gól után is mezőnyfölényben játszottunk, helyzeteink megvoltak melyek ekkor még kimaradtak. A második találat után aztán sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de sajnos kimaradtak. Labdakihozatalunk működött és az ellenfél térfelén szereztünk labdákat, amelyből helyzeteket tudtunk kialakítani. A góljaink megtörték a vendégeket, de ezek után is próbáltunk a taktikánk szerint futballozni, nyomást gyakoroltunk rájuk. Megmutatták a srácok, hogy akkor is tudnak focizni, amikor az ellenfél lezárja a területeket. Együtt szereztek labdát, együtt védekeztek, együtt támadtak. Mindig jó helyen szereztük meg a labdákat, szűken futballoztunk, és láttam vissza olyan dolgokat, amiket a hét közbe edzéseken gyakorolunk. A teljesítményünk kiegyensúlyozott volt, sikerült négy negyeden keresztül egy szintet tartani. Többen játszottak ma a fiatalabbak közül, elégedett lehettem velük. Dicséret illet minden egyes játékost, ilyen különbséggel is megérdemelt volt a győzelmünk.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#

U 12: FC Nagykanizsa –Tapolca Vse 1-4 (1-2)

Összeállítás: Lakos B., Borbás B., Németh D., Magyaródi H., Farkas Z., Proszenyák L.(Wörös D.), Láng L., Németh Z.(Istiván Á.), Ernszt M., Lakos B.(Weinausz B.),

Gólszerzők: Ernszt M.

Kiss Jácint vezetőedző:

A szezon legrosszabb teljesítményét nyújtottuk ezen a napon, mindenki a tudása alatt játszott sajnos, szinte helyzet nélkül játszottunk, ami nem volt eddig egyáltalán jellemző ránk. Van ilyen is, ebből tanulni kell és visszatérni arra az útra, ami egész évben jellemezte a csapatunkat.